Evde > Ürünler >
motor test sistemi
>
Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013

Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013

Ürün Ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin
Marka adı: Sansion
Sertifika: CE/CNAS/ISO9001
Ayrıntılı Bilgiler
Menşe yeri:
Çin
Marka adı:
Sansion
Sertifika:
CE/CNAS/ISO9001
Model NO.:
SXDJ
Maksimum İş Parçası Çapı:
2000mm
İş Parçasının Kütle Kapsamı:
1000KG
Tip:
Mukavemet Test Cihazı
Maksimum kapasite:
<1000kn
Doğruluk notu:
0.5
Yükleme Yolu:
Elektronik Yük
Yükleme yöntemi:
Dinamik yük
Görüntülemek:
Dijital
Kontrol:
Manuel/Otomatik ve Özelleştirilmiş
Ağırlık:
500-1000kg
Güç Kaynağı:
AC380V
Yağ Silindiri Konumu:
Altında
Test Projesi1:
Hv/LV Motor Dönüşü Dönüş Dayanım Gerilimi Testi
Test Projesi2:
Hv/LV Motorlarda Yüksüz Kaybın Ölçümü
Test Projesi3:
Hv/LV Motorlar Yüksüz Akım Ölçümü
Test Projesi4:
Hv/LV Motorlar Soğuk Direnç Testi
Test Projesi5:
Üç/Tek Faz Gerilim/Ortalama Gerilim Testi
Test Projesi6:
Titreşim ölçümü
Test Projesi7:
Sıcaklık ölçümü
Test Projesi8:
Yalıtım Direnci Ölçümü
Test Projesi9:
Güç Frekansı Dayanım Gerilimi Testi
Test Projesi10:
Üç/Tek Fazlı Akım/Ortalama Akım Testi
Test Projesi11:
Tork ve Hız Ölçümü
Test Projesi12:
Sıcaklık artışı testi
Test Projesi13:
Yük testi
Test Projesi14:
Blokaj Testi
Taşıma Paketi:
kontrplak durumda
Şartname:
1000mm*600mm*560mm
Ticari marka:
Sansiyon
Menşei:
Çin
Hs Kodu:
9030339000
Üretim kapasitesi:
100 birim/ay
Vurgulamak:

High Light

Vurgulamak:

yüksek hassasiyetli elektrik motoru test tezgahı

,

ac motor kapsamlı test tezgahı

,

kapsamlı motor test ekipmanı

Trading Information
Min sipariş miktarı:
1 TAKIM
Fiyat:
US $1,000-50,000 /
Ambalaj bilgileri:
kontrplak durumda
Ödeme koşulları:
L/CT/T
Yetenek temini:
100 birim/ay
Ürün Tanımı
Elektrik Motor Testi için Yüksek Hassasiyetli Motor Kapsamlı Test Tezgahı
Tork-Hız Karakteristik Testi için AC Motor Performans Test Cihazları
Genel bilgi
SXDJ AC Motor Performans Test Ekipmanı, GB/T755-2019, GB/T14711-2013, GB/25442-2010 ve diğer ilgili ulusal standartlara uygundur. Özel olarak tasarlanmış bu test tezgahı, standart kullanım gereksinimlerine uygunluğu sağlarken belirli teknik gereksinimleri ve motor tipi özelliklerini de karşılar.
Güvenlik, güvenilirlik, ekonomi, pratiklik, kullanım kolaylığı ve ölçeklenebilirlik ilkeleriyle tasarlanan bu gelişmiş sistem, hem yüksek hem de alçak gerilim üç fazlı asenkron motorlar ve DC motorlar için karmaşık test fonksiyonlarını gerçekleştirir.
Ürün Özellikleri
  • Teknolojik ilerlemeyi korurken güvenilirlik, güvenlik, ekonomi, pratiklik, çalıştırılabilirlik ve bakım kolaylığı için tasarlandı
  • Ölçüm ve kontrol sistemi endüstriyel kontrol bilgisayarı + PLC kontrolü + dijital ekran ölçüm cihazını kullanır
  • Tüm test tezgahları, elektrik kontrol kabinleri ve kutu yüzeyleri net, dayanıklı işaretlerle püskürtme işlemine tabi tutulmuştur
  • Tüm ekipman ve kurulum malzemeleri uluslararası birim (SI) standartlarını kullanan yeni bileşenlerden oluşur
Teknik Özellikler
Ana Test Öğeleri Yalıtım direnci testi
Yüksek ve alçak gerilim motorda yüksüz kayıp ve yüksüz akım ölçümü
Yüksek ve alçak gerilim motor güç frekansı dayanım gerilimi testi
Yüksek ve alçak gerilim motor dönüşler arası dayanım gerilimi testi
Üç/tek fazlı gerilim ve ortalama gerilim ölçümü
Üç/tek fazlı akım ve ortalama akım ölçümü
Titreşim ölçümü
DC sargı Direnç testi
Sıcaklık ölçümü
Uygulanabilir 300KW üç fazlı motorda rutin testler
Ana Bileşenler
Ön Güç Kaynağı:Ön sistem güç kaynağı olarak 300kW regülatör ve 300kW trafo
Ölçüm Kontrolü:Çeşitli motor modelleri/seviyeleri için hassas elektriksel ölçüm gereksinimlerini karşılayan yüksek hassasiyetli elektriksel parametreler test ünitesi
Ana bileşenlerde optimum performans ve güvenilirlik için tanınmış markalar kullanılır
Sistem Özellikleri
Bu motor test sistemi, 300kW'a (110V/240V/415V) kadar motorlar için kapsamlı, yüksek hassasiyetli değerlendirme sağlar. Yüksüz (kayıp ve voltaj dengesizliği), sargı direnci, dönüşten dönüşe ve güç frekansı dayanımı ve yalıtım direnci dahil olmak üzere eksiksiz bir test paketini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir ve tüm sonuçlar açıkça görüntülenir ve yazdırılabilir.
Yüksek performanslı bir MCU ve gelişmiş algoritmalarla desteklenen, olağanüstü güvenilirlik ve doğruluk sağlamak için yüksek hızlı A/D dönüşümü ve hassas sinyal koşullandırmayı kullanır. Zahmetsiz, adım adım test için hem PLC otomasyonunu hem de manuel kontrolü destekleyen, kılavuzlu menülere sahip tamamen İngilizce bir arayüz aracılığıyla çalıştırma sezgiseldir.
Şirket Profili
Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013 0
Sansion Hakkında
Sansion Power Electric, güç elektriği test ürünlerinin Ar-Ge, üretim ve pazarlamasında 20 yılı aşkın deneyimiyle 2005 yılında kuruldu. Çözümlerimiz elektrik, demiryolu, enerji tasarrufu ve çevre koruma, su tasarrufu, petrokimya endüstrisi, havacılık ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Tesisimizde Ar-Ge departmanı, enstrüman imalat atölyesi, HV atölyesi, numune sergi odası, HV test laboratuvarı, kalite kontrol departmanı bulunmaktadır ve 20'si teknik mühendis olmak üzere 80'den fazla personel istihdam edilmektedir. ISO9001 kalite sistem sertifikasını koruyoruz ve tüm ürünler kesinlikle uluslararası IEC ve Çin devlet standartlarına uygundur.
Sertifikalar
Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013 1 Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013 2 Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013 3
Paketleme ve Teslimat
Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013 4
Müşteri Ziyareti
Yüksek Hassasiyetli AC Motor Kapsamlı Test Tezgahı GB/T755-2019 GB/T14711-2013 5
Sıkça Sorulan Sorular
S1: Şirketiniz bir satış şirketi mi yoksa üretici mi?
C: Sansion Power Electric Co., Ltd. kendi fabrikası, kendi ürettiği ve kendi kendine satılan bir sanayi ve ticaret kuruluşudur. 2005 yılında kurulduk ve yirmi yıllık üretim tecrübemiz var. Şirketimiz güvenilir üretim hatlarına, test odalarına ve Ar-Ge merkezlerine sahiptir.
S2: Malların stokta olup olmadığı, özelleştirilebilir olup olmadığı ve teslimat süresi ne kadardır?
C: Ürünler sipariş edildikten sonra müşterilerin özel ihtiyaçlarına göre son teknoloji kullanılarak siparişe göre üretim yapılabilmektedir. Herhangi bir kaza olmaması durumunda teslimat süresi genellikle 10 iş günüdür.
S3: Kalite garanti ediliyor mu?
C: Kaliteyi sağlamak için büyük miktarlarda ithal bileşenler kullanıyoruz. Üç kez kalite kontrolünden sonra mallar gönderilebilir ve ihracat, fümigasyon yapılmayan ahşap kutularda eşit şekilde paketlenir.
S4: Satış sonrası şartlar nelerdir?
C: Ücretsiz danışmanlık hizmeti, bir yıl garanti sunuyoruz ve satış sonrası sorunları zamanında çözmeyi amaçlayan e-posta iletişimi, görüntülü aramalar, kapıdan kapıya teknoloji gibi çeşitli yöntemleri benimsiyoruz.
S5: Kooperatif ülkeleri veya bölgeleri nelerdir?
C: Ürünler Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, Brezilya, Avustralya, İspanya, Portekiz, Umman, Rusya, Hollanda, Endonezya, Bangladeş, Suudi Arabistan, Şili, Kolombiya, Panama, Malezya ve diğer ülke ve bölgelere başarıyla ihraç edilmiştir.